Zonnepanelen

Wij bieden een persoonlijke aanpak voor zonnepanelen, streven naar ontzorging in elk stadium, en met onze ruim 30 jaar ervaring garanderen we niet alleen meerwaarde voor uw woning, maar ook aanzienlijke besparingen op uw energierekening.

Investeer in zonnepanelen

Elk jaar geeft u aanzienlijk veel geld uit aan energiekosten, zonder dat uw huidige stroomvoorziening bijdraagt aan een duurzamere wereld. Wat als u jaarlijks geld kunt besparen op uw energierekening en tegelijkertijd het milieu een handje helpt? Hogeland Zonnepanelen helpt u om geld te besparen en voorziet u van groene stroom. Wij leveren enkel de beste kwaliteit zonnepanelen, met merken zoals Canadian Solar, Longi, Hyundai, JA Solar, en Jinko Solar, die wij voorzien van de beste voorwaarden. Neem bij vragen contact met ons op of vraag meteen gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Begrijpelijk wilt u weten hoeveel zonnepanelen op uw dak passen en wat ze kunnen opleveren voordat u een beslissing neemt. Onze adviseurs staan klaar om u hierbij te helpen. Het aantal zonnepanelen is afhankelijk van factoren zoals beschikbare oppervlakte en opbrengst per paneel. Wij maken gebruik van nauwkeurige berekeningen en geavanceerde software om te bepalen hoeveel panelen u kunt plaatsen zonder concessies te doen aan de efficiëntie. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijk plan dat aansluit op uw wensen, zodat u weloverwogen de beslissing kunt nemen over de installatie van uw zonnepanelen.

 

Salderingsregeling

Met zonnepanelen wekt u vaak meer stroom op dan u direct verbruikt. Het overschot aan stroom wordt automatisch teruggeleverd aan het stroomnet. Dankzij de salderingsregeling wordt dit overschot verrekend met de stroom die u van uw energieleverancier afneemt. Wij bieden deskundig advies over saldering en helpen u bij het maximaliseren van uw besparingen. Wilt u meer lezen over de salderingsregeling?

Lees ons artikel hier.

Werkwijze Hogeland zonnepanelen

Bij Hogeland Zonnepanelen volgen we een persoonlijke aanpak en bieden wij een oplossing voor uw wensen en behoeftes. Onze service bestaat uit vier stappen:

Stap 1: inmeten van uw specifieke situatie
Onze aanpak begint met een grondige inmeetservice, waarbij we uw specifieke situatie en wensen in kaart brengen.

Stap 2: opstellen van een duidelijk plan die aansluiten bij uw wensen en behoeftes
Vervolgens stellen we in overleg met u een duidelijk plan op dat het beste aansluit op uw behoeften en de eigenschappen van uw woning

Stap 3: vakkundige installatie van de zonnepanelen op uw dak
Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche kunnen we hoogwaardige zonnepanelen leveren en vakkundig installeren.

Stap 4: monitoring en onderhoud van de zonnepanelen
Onze zonnepanelen zijn speciaal ontworpen om moeiteloos weerstand te bieden tegen diverse weersomstandigheden in Nederland, en ze vergen slechts minimaal onderhoud. Mocht er onderhoud nodig zijn staat ons team voor u klaar om te helpen.

Gedurende het gehele traject, van advies tot installatie, streven we ernaar u volledig te ontzorgen en een duurzame oplossing te bieden die een waardevolle investering vormt voor de toekomst.

Wat is de opbrengst van zonnepanelen?

Bij Hogeland Zonnepanelen streven we naar optimale opbrengst voor uw zonnepanelen. Bereken eenvoudig de verwachte elektriciteitsopbrengst door het piekvermogen in Wattpiek te vermenigvuldigen met 0,85, rekening houdend met een gemiddelde efficiëntie van 85%. Wij bieden enkel topmerken zoals Canadian Solar, Longi, Hyundai, JA Solar en Jinko Solar, met gegarandeerd maximaal rendement en de beste voorwaarden. Voor persoonlijk advies over de opbrengst in uw situatie, kunt u vrijblijvend contact opnemen met specialisten. Maak een duurzame keuze met Hogeland Zonnepanelen.

Energiekosten en stroomverbruik

Zonnepanelen verminderen niet alleen de afhankelijkheid van het reguliere stroomnet, maar ze kunnen ook aanzienlijke besparingen opleveren op de energierekening. Het stroomverbruik wordt rechtstreeks beïnvloed door het opwekvermogen van de zonnepanelen, wat de hoeveelheid geproduceerde elektriciteit bepaalt. Hierdoor wordt de ecologische voetafdruk niet alleen kleiner, maar genieten u ook van financiële voordelen door een duurzamere en kostenefficiënte energiebron te omarmen.

Subsidies

Profiteer van 0% btw op uw aanschaf! Hoewel u de btw niet meer kunt terugvragen, wordt alleen het bedrag exclusief btw in rekening gebracht. Dit maakt de aanschaf van zonnepanelen ook na het nieuwe jaar uiterst aantrekkelijk voor particulieren. Bekijk onze subsidiepagina voor meer informatie over de subsidies voor zowel bedrijven als particulieren op het gebied van duurzaamheid. Wij staan klaar om u te assisteren bij het aanvragen van deze subsidies.

Zonnepanelen financieren

Zonnepanelen kunnen gefinancierd worden via een hypotheek, waarbij de kosten over de looptijd verspreid worden, of via een specifieke lening voor zonnepanelen. De keuze hangt af van individuele financiële doelen en omstandigheden, met overwegingen zoals fiscale aftrekbaarheid en terugverdientijd. Het is belangrijk om de verschillende financieringsopties zorgvuldig te overwegen en te kiezen voor de aanpak die het beste past bij de individuele financiële situatie en doelstellingen.

Waarom Hogeland zonnepanelen?

Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij dé specialist voor uw zonnepanelen. Bij Hogeland zonnepanelen hebben wij een persoonlijke aanpak, waarbij wij nauw betrokken zijn bij elk stadium van het proces. Profiteer van:

Advies nodig voor uw zonnepanelen?

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over de mogelijkheden van zonnepanelen of ontvangt u graag persoonlijk advies? Neem gerust contact op met de specialisten van Hogeland zonnepanelen. Onze zonne-energieadviseur staat klaar om u te assisteren en uw vragen te beantwoorden!

Onze beschikbare zwarte zonnepanelen:

Benieuwd naar uw besparing? Vraag nu een offerte aan of bel ons: 0595-855239

Advies icoon Advies aanvragen
Whatsappnummer
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks