Montage zonnepanelen op dakpannen dak

Onze medewerkers hebben samen meer dan 25 jaar ervaring in het installeren van zonnepanelen op daken en velden. Daarnaast hebben wij veel ervaring met nieuwbouwprojecten en installaties meer dan 100 zonnepanelen. Voor alle dak soorten hebben wij een oplossen, wij gebruiken o.a. Esdec clickfit evo, Sunbeam en K2 systems.

STERK EN DUURZAAM BESTAND TEGEN CORROSIE

ClickFit EVO Pannendak is gemaakt van hoogwaardig aluminium en Magnelis-staal. Dit type staal heeft een langere levensduur, is zeer goed bestand tegen corrosie en is voorzien van een zelfhelende coating.

  • Hoogwaardig aluminium en Magnelis-staal
  • Langere levensduur
  • Bestand tegen corrosie
  • Zelfhelende coating

Offerte aanvragen

Hieronder een verzameling van installatie met ESDEC innovative mounting systems.

Montage zonnepanelen op een plat dak

Esdec Flatfix fusion

Onze medewerkers hebben samen meer dan 30 jaar ervaring in het installeren van zonnepanelen op daken en velden. Daarnaast hebben wij veel ervaring met nieuwbouw projecten en installaties meer dan 100 zonnepanelen. Voor op uw platte dak installeren wij bijvoorbeeld met esdec flatfix fusion. Vraag hier uw offerte aan.

Offerte aanvragen

Solarstell Connect

Solarstell Connect is het makkelijkste montagesyteem voor plat dak, met de minste onderdelen. Daarom gaat het leggen supersnel. Je hebt één basiselement op het dak, inclusief kabelmanagement. Dat is uitklappen, klikken en klaar. Met een koppelstuk klik je er direct een volgend basiselement aan vast. Hoef je alleen nog de klemmen aan te draaien en de windplaten te monteren.

Solarstell Connect is er voor zuid, portrait en oost-west

En alle reguliere zonnepanelen passen erop. De unieke constructie zorgt ook voor minder ballast en een lagere dakbelasting. Bovendien is het systeem van magnelis-staal, dat is super stevig en maakt vereffenen geen probleem.

Solarstell is getest en gecertificeerd op basis van de onderstaande Eurocodes en gerelateerde regelgeving. Dit certificaat bevestigd dat alle Solarstell montage systemen zijn ontworpen, gevalideerd en geproduceerd conform deze richtlijnen. Solarstell laat haar productontwikkeling valideren door externe engineering bureaus.
De onderzoeken en validaties vormen de basis voor de Solarstell calculatietool en de door Solarstell gemaakte berekeningen t.b.v. installaties.

Offerte aanvragen

Sunbeam

Frames voor zonnepanelen op grote platte daken

Sunbeam ondersteunt klanten in het realiseren van hun duurzame projecten. En onze producten bieden, in de letterlijke betekenis, de benodigde ondersteuning.

Sunbeam Nova is één van ons montagesystemen voor het plaatsen van zonnepanelen op platte daken. Door de slimme en stabiele constructie is een zeer snelle montage mogelijk en worden de panelen optimaal en veilig ondersteund. Hierdoor kunnen de zonnepanelen jarenlang ongestoord duurzame energie genereren.

Offerte aanvragen

Groepenkast

Groepenkasten van onder andere EMAT, Eaton, ABB, Hager of Attema Kunnen wij op afspraak voor u plaatsen. De groepenkasten worden tijdens de installatie geplaatst tevens komen wij langs wanneer er een verzwaring nodig is om de groepenkast geschikt te maken. Wij kunnen de groepenkast helemaal naar uw wens samenstellen doormiddel van een ruim assortiment. Wij bieden binnenkort je de mogelijkheid om een nieuwe groepenkast online te bestellen. Hou onze website daarom ook goed in de gaten.

Advies icoon Advies aanvragen
Whatsappnummer
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks