Garantie

Wanneer krijg je garantie?

Alles wat we beloven over de garantie, schrijven we duidelijk op in het aanbod. De garantie gaat alleen over wat we echt hebben gezegd en is niet meer dan de belofte van de fabrikant van het product.

Wat beloven we over onze zonnepanelen?

We zorgen ervoor dat onze zonnepanelen doen wat we beloven: ze werken goed, zijn van goede kwaliteit, en volgen de regels en wetten. De garantie gaat niet verder dan wat de fabrikant belooft.

Hoe we ons werk doen:

We installeren de zonnepanelen netjes en volgens de regels van ons vak. Als we iets extra’s beloven, hebben we dat duidelijk opgeschreven. Tijdens de garantieperiode zorgen we ervoor dat alles goed blijft werken.

Wanneer geldt de garantie?

Je kunt alleen gebruikmaken van de garantie als je hebt betaald voor de zonnepanelen.

Wat gebeurt er als er iets mis is?

Als er iets niet klopt en het is onze schuld, maken we het gratis voor je in orde. Als er nog andere problemen zijn, kijken we samen naar een oplossing

Wat als de zonnepanelen niet werken zoals beloofd?

Als de zonnepanelen niet doen wat we hebben beloofd, zorgen we ervoor dat ze worden gemaakt of vervangen. Je moet de oude dan wel teruggeven aan ons.

Wanneer geldt de garantie niet?

De garantie geldt niet als de zonnepanelen verkeerd zijn gebruikt, als iemand anders eraan heeft gesleuteld zonder onze toestemming, of als ze zijn gebruikt voor iets waarvoor ze niet bedoeld zijn.

Wat als de zonnepanelen door iemand anders zijn gemaakt?

Als de zonnepanelen niet door ons maar door een ander bedrijf zijn gemaakt, dan gelden de garantievoorwaarden van dat bedrijf.

Installatie volgens de regels:

We installeren de zonnepanelen volgens de nieuwste veiligheidsnormen. Als die normen veranderen, valt dat niet onder de garantie.

Advies icoon Advies aanvragen
Whatsappnummer
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks