Montage zonnepanelen plat dak

Frames voor zonnepanelen op grote platte daken

Sunbeam

Sunbeam Nova is één van ons montagesystemen voor het plaatsen van zonnepanelen op platte daken. Door de slimme en stabiele constructie is een zeer snelle montage mogelijk en worden de panelen optimaal en veilig ondersteund. Hierdoor kunnen de zonnepanelen jarenlang ongestoord duurzame energie genereren.

Solarstell

Solarstell Connect is het makkelijkste montagesyteem voor plat dak, met de minste onderdelen. Daarom gaat het leggen supersnel. Je hebt één basiselement op het dak, inclusief kabelmanagement. Dat is uitklappen, klikken en klaar. Met een koppelstuk klik je er direct een volgend basiselement aan vast. Hoef je alleen nog de klemmen aan te draaien en de windplaten te monteren.

 

Lees verder

Solarstell Connect is er voor zuid, portrait en oost-west

En alle reguliere zonnepanelen passen erop. De unieke constructie zorgt ook voor minder ballast en een lagere dakbelasting. Bovendien is het systeem van magnelis-staal, dat is super stevig en maakt vereffenen geen probleem.

Solarstell is getest en gecertificeerd op basis van de onderstaande Eurocodes en gerelateerde regelgeving. Dit certificaat bevestigd dat alle Solarstell montage systemen zijn ontworpen, gevalideerd en geproduceerd conform deze richtlijnen. Solarstell laat haar productontwikkeling valideren door externe engineering bureaus.
De onderzoeken en validaties vormen de basis voor de Solarstell calculatietool en de door Solarstell gemaakte berekeningen t.b.v. installaties.

Esdec Flatfix fusion

Onze medewerkers hebben samen meer dan 30 jaar ervaring in het installeren van zonnepanelen op daken en velden. Daarnaast hebben wij veel ervaring met nieuwbouw projecten en installaties met meer dan 100 zonnepanelen.

Lees verder

Voor op uw platte dak installeren wij bijvoorbeeld met Esdec Flatfix fusion. Vraag hier uw offerte aan Sunbeam ondersteunt klanten in het realiseren van hun duurzame projecten. En onze producten bieden, in de letterlijke betekenis, de benodigde ondersteuning.

Advies icoon Advies aanvragen
Whatsappnummer
© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks