Omvormers

U heeft bij ons de keuze uit drie merken omvormers. Wij hebben deze voor u gekozen om hun bewezen kwaliteit en vermogen. Per installatie bekijken wij het vermogen dat deze genereert. Afhankelijk hiervan wordt gekeken welke sterkte omvormer u nodig heeft. Elk merk en soms vermogen heeft zijn eigen garantie termijnen.

Solplanet

Solplanet is een leverancier van solar omvormers. Het merk maakt onderdeel uit van AISWEI, die reeds sinds 2007 omvormers voor zonnepanelen fabriceert. AISWEI, voorheen ook bekend als de Chinese dochteronderneming van SMA, heeft met succes hoogwaardige en betrouwbare producten gemaakt voor gerenommeerde merken als SMA en Zeversolar.

De meeste verkochte modellen

SolarEdge

SolarEdge, opgericht in 2006, is producent van innoverende omvormer systemen en wereldmarktleider in smart energy oplossingen. SolarEdge, bekend om haar Power Optimizer, is opgericht in 2006 en sinds 2015 genoteerd aan de NASDAQ.

De sterke financiële positie en stabiliteit van het bedrijf, in combinatie met de geavanceerde technologie, maken SolarEdge tot de voorkeurspartner van toonaangevende installateurs. De garantie voor de omvormers gaat tot 12 jaar en voor optimizers is 25 jaar.


Goodwe

GoodWe is een toonaangevende fabrikant van omvormers uit China, genoteerd aan de Shanghai Stock Exchange. Door een gemiddeld maandelijks verkoopvolume van 30.000 stuks in 2019 en 16 GW geïnstalleerd in meer dan 80 landen is GoodWe gerangschikt als World Top 10 zonne-omvormerfabrikant door Bloomberg, IHS & Wood Mackenzie.

Het zeer brede GoodWe omvormer assortiment wordt grotendeels residentieel en commercieel toegepast. Met een uitstekende service en distributie in Europa is GoodWe dé stabiele en betrouwbare partner in stringomvormers. De garantie voor de omvormers gaat tot 10 jaar


Growatt

Al wereldleider op het gebied van slimme energieoplossingen levert Growatt residentiële, commerciële en utiliteitsschaal PV-omvormers, energieopslagsystemen, microgrid-systemen en slimme energiebeheeroplossingen. Het bedrijf streeft ernaar om ‘s werelds grootste leverancier van slimme energieoplossingen te worden.

×

 

Hoi

Klik op het contact hierbeneden om mee te chatten.

× Whatsapp