Montage zonnepanelen

Montage zonnepanelen op dakpannen dak

Onze medewerkers hebben samen meer dan 30 jaar ervaring in het installeren van zonnepanelen op daken en velden. Daarnaast hebben wij veel ervaring met nieuwbouw projecten en installaties meer dan 100 zonnepanelen. Voor uw dakpannen dak bijvoorbeeld installeren wij met ClickFit EVO Pannendak.

STERK EN DUURZAAM
BESTAND TEGEN CORROSIE

ClickFit EVO Pannendak is gemaakt van hoogwaardig aluminium en Magnelis-staal. Dit type staal heeft een langere levensduur, is zeer goed bestand tegen corrosie en is voorzien van een zelfhelende coating.

  • Hoogwaardig aluminium en Magnelis-staal
  • Langere levensduur
  • Bestand tegen corrosie
  • Zelfhelende coating

Benieuwd naar uw besparing? Vraag nu een offerte aan


Een van onze installaties met ESDEC montage op dakpannen

Montage op dakpannen
dakpannen

Montage zonnepanelen op een plat dak

Esdec Flatfix fusion

Onze medewerkers hebben samen meer dan 30 jaar ervaring in het installeren van zonnepanelen op daken en velden. Daarnaast hebben wij veel ervaring met nieuwbouw projecten en installaties meer dan 100 zonnepanelen. Voor op uw platte dak installeren wij bijvoorbeeld met esdec flatfix fusion. Vraag hier uw offerte aan

oost west flatfix esdec

Solarstell Connect

Solarstell Connect is het makkelijkste montagesyteem voor plat dak, met de minste onderdelen. Daarom gaat het leggen supersnel. Je hebt één basiselement op het dak, inclusief kabelmanagement. Dat is uitklappen, klikken en klaar. Met een koppelstuk klik je er direct een volgend basiselement aan vast. Hoef je alleen nog de klemmen aan te draaien en de windplaten te monteren.

Solarstell Connect is er voor zuid, portrait en oost-west

En alle reguliere zonnepanelen passen erop. De unieke constructie zorgt ook voor minder ballast en een lagere dakbelasting. Bovendien is het systeem van magnelis-staal, dat is super stevig en maakt vereffenen geen probleem.

Solarstell is getest en gecertificeerd op basis van de onderstaande Eurocodes en gerelateerde regelgeving. Dit certificaat bevestigd dat alle Solarstell montage systemen zijn ontworpen, gevalideerd en geproduceerd conform deze richtlijnen. Solarstell laat haar productontwikkeling valideren door externe engineering bureaus.
De onderzoeken en validaties vormen de basis voor de Solarstell calculatietool en de door Solarstell gemaakte berekeningen t.b.v. installaties.

Sunbeam

Frames voor zonnepanelen op grote platte daken

Sunbeam ondersteunt klanten in het realiseren van hun duurzame projecten. En onze producten bieden, in de letterlijke betekenis, de benodigde ondersteuning.

Sunbeam Nova is één van ons montagesystemen voor het plaatsen van zonnepanelen op platte daken. Door de slimme en stabiele constructie is een zeer snelle montage mogelijk en worden de panelen optimaal en veilig ondersteund. Hierdoor kunnen de zonnepanelen jarenlang ongestoord duurzame energie genereren.

×

 

Hoi

Klik op het contact hierbeneden om mee te chatten.

× Whatsapp